تعرفه تبلیغات کانال سایت در آپارات تالار گفتمان سایت
آموزش درست کردن غذا برای روز مادر فروردین 94

این باگت خوش طعم را برای روز مادر و روز زن فروردین ۹۴ درست کرده و از خوردن این غذا در کنار مادر و همسرتان لذت ببرید که آموزش آن را برای شما عزیزان قرار داده ایم.

مناسب : ۱۰ وعده

مدت زمان آمادگی : ۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۳۰ تا ۴۰ دقیقه، ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت ( ۱۷۶ درجه‌ی سلسیوس )

مدت زمان خنک شدن : ۵ دقیقه

مواد لازم :

باگت ( ۴۵۰ گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده ) ۲ عدد

سوسیس به مقدار لازم

فلفل متوسط زرد یا قرمز شیرین، خرد شده ۱ عدد ( ۳/۴ فنجان )

پیازچه نصف شده ۱/۲ لیوان

تخم مرغ ، آرام زده شده ۱۰ عدد

خامه‌ی زده شده به مقدار مساوی یا خامه‌ی سبک ۲/۳ لیوان

ریحان خرد شده ۱/۴ لیوان

نمک ۱/۲ قاشق چایخوری

پنیر موزارلا خرد شده ۱ و ۱/۲ لیوان

۲ عدد باگت ( ۴۵۰ گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده )

طرز تهیه باگت تخم مرغی پخته شده برای روز مادر :

۱- فر را از قبل در دمای ۱۷۶ درجه‌ی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نان‎ها به اندازه‌ی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نان‎ها استفاده کنید. پوسته‎های نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید.

۲- روکش‎ روی سوسیس‎ها را در صورت وجود جدا کنید. در یک ماهیتابه‎ی بزرگ، سوسیس‎ها را له کرده و به همراه فلفل‎ شیرین‎ها به مدت ۸ دقیقه‎ای بپزید تا سوسیس‎ها پخته شوند و فلفل‎ها نیز تُرد باشند. پیازچه ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.

۳- در یک کاسه‎ی بزرگ، تخم مرغ‎ها، خامه‎ی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.

۴- با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوسته‎های نانی ( همان نان خالی شده ) بریزید. ۱/۲ لیوان باقی مانده‎ پنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغ‎ها آماده بشوند. ( ۷۰ درجه سلسیوس )

۵- بگذارید برای ۵ دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانه‎دار، باگت ‎ها را قطعه قطعه کنید.

کانال سایت در تلگرام اپلیکیشن اندروید سایت صفحه سایت در اینستاگرام
چت روم تهران